VoorOma.nl | Tips en trucs
Hoofdpagina
Lekker lezen
Reizen en uitgaan
Kleinkinderen
Hobbyhoek
Tips en trucs
Huishoudtips
Vlekkengids
Schoonmaaktips
Verkoudheid en griep
Kampeertips
Wintersporttips
Koopjeshoek
 

Tips en trucs

Tips en trucs op VoorOma.nl. Samengesteld naar aanleiding van uw vragen en uw vele tips op velerlei gebied.

Waarom beslaan mijn ramen zo snel? Tips tegen vocht in huis.

Tips tegen vocht in huis Tijdens deze koude dagen zal het u misschien ook opvallen dat de ramen van het huis beslaan. Dit heeft verschillende oorzaken, maar er zijn gelukkig ook genoeg oplossingen.
Tips tegen vocht in huis »

Lagere stookkosten

Lagere stookkosten Lagere stookkosten, dat willen we toch allemaal? Het leven is per slot al duur genoeg. Wist u dat er heel eenvoudige manieren zijn om uw stookosten te verlagen? VoorOma geeft u 10 tips die u direct helpen om te besparen op uw gasrekening. Lagere stookkosten »

Regels voor het vervoeren van uw kleinkinderen in de auto

Regels kinderen in auto vervoeren Bent u oppasoma? Dan haalt u uw kleinkinderen vast wel eens van school. Of u maakt een ritje met ze in de auto. Lees over de speciale regels voor het vervoeren van kinderen in uw auto »

Hoe vitaal bent u?

Hoe vitaal bent u? De zon komt steeds later op en het wordt eerder donker. Heeft u moeite met de korte dagen en merkt u dat aan uw energielevel? Denk dan aan de volgende tips. U voelt zich weer snel fit en vitaal. Hoe vitaal bent u? »

Slimme meter maakt energie besparen eenvoudiger

Slimme meter Heeft u al een slimme meter in huis? Dit digitale apparaat vervangt de meters voor elektriciteit en gas. Met een slimme meter heeft u geen omkijken meer naar het invullen van de meterstanden en kunt u eenvoudiger energie besparen »

Lekker en gezond geld besparen

Lekker en gezond geld besparen Wist u dat u geld kunt besparen op groenten en fruit? Daarvoor hoeven ze niet eens in de aanbieding te zijn. Met de volgende tips geniet u nog meer voor minder! Lekker en gezond geld besparen »

Vlekkengids

Vlekkengids Een ongelukje zit in een klein hoekje. En daarmee vaak ook een nare vlek. Maar geen nood: VoorOma biedt u tips voor het verwijderen van 1001 vlekken. Vlekkengids »

Zorgverzekering in het buitenland: vergeet uw EHIC niet!

Tips zorgverzekeringin het buitenland Gaat u op vakantie buiten onze landsgrenzen? Gelukkig bent u vanuit uw zorgverzekering goed verzekerd voor spoedeisende hulp in het buitenland. Als u uw EHIC maar bij u heeft, dan komt alles goed. Lees meer over uw EHIC »

Zorgverzekering op vakantie: Bent u dubbel verzekerd?

Tips zorgverzekering op vakantie Sluit u een reisverzekering voor uw vakantie af? Wanneer u in Nederland blijft, is een reisverzekering voor medische kosten meestal niet nodig. In het buitenland gelden echter andere regels. Tips voor uw zorgverzekering op vakantie »

Op vakantie met de auto? Denk aan de juiste autoverzekering

Tips goede autoverzekering op vakantie Gaat u met de auto op vakantie naar het buitenland? Denkt u dan toch vooral aan een goede autoverzekering met een juiste dekking. Tips voor uw autoverzekering op vakantie »

Geld besparen op uw autoverzekering?

Tips goede autoverzekering op vakantie Een autoverzekering is verplicht maar gelukkig zijn er manieren waarop u deze een stukje goedkoper kunt maken. Wij geven u tips om te besparen op uw autoverzekering »

Energie besparen in de tuin

Energie besparen in de tuin De zomer is begonnen! Dat betekent lange avonden in de tuin of op het balkon zitten. Genieten van het heerlijke weer en het samenzijn met familie en vrienden. En dan moet de tuin er natuurlijk mooi bij liggen. Grasmaaien, heg snoeien, lampjes aan en de zonneluifel uit. We verbruiken zowel in de zomer- als in de wintermaanden energie. Met deze tips bespaart u energie in de tuin »

Verkoudheid en griep

Tips en Trucs | Verkoudheid en griep Een paar eenvoudige natuurlijke middeltjes kunnen u helpen griep en verkoudheid te voorkomen of de lasten verlichten. Verkoudheid en griep »

Schade aan uw autoruit? Zo gaat u er mee om

Autoruitschade - Zo gaat u er mee om Opspattend grind of een flinke hagelbui: een ster in uw autoruit is snel opgelopen. Het is een van de meest voorkomende vormen van autoschade. Weet u eigenlijk wat u op dat moment moet doen? Zo gaat u om met ruitschade »

Huishoudtips

Huishoudtips Huishoudtips van oma's voor iedereen. Samengesteld naar aanleiding van uw vragen en uw vele tips.
Huishoudtips »

Tips bij de aanschaf van een telefoonabonnement

Tips bij de aanschaf van een telefoonabonnement Belt u nog met een prepaid kaart?
Wist u dat bellen via een telefoonabonnement veel goedkoper is? VoorOma vertelt u waar u op moet letten. Tips bij de aanschaf van een telefoonabonnement »

Sim only abonnement? Zorg dat uw telefoon simlock vrij is!

Tip sim only abonnement Wilt u voorkomen dat u niet kunt bellen omdat uw beltegoed op is, precies op een moment dat het niet uitkomt?
Misschien moet u eens een sim only abonnement overwegen. Zorgt u er wel voor dat uw mobiele telefoon simlock vrij is? Tip voor sim only abonnement »

Schoonmaaktips

Schoonmaken | Schoonmaaktips Schoonmaaktips voor het schoonmaken van 1001 dingen in VoorOma's schoonmaakgids.
Schoonmaaktips »

Geld besparen is niet moeilijk | De beste tips

Energie besparen met uw interieur Wilt u besparen op uw uitgaven? Het is gemakkelijker dan u denkt. Met de volgende tips houdt u aan het eind van de maand nog voldoende geld over voor leuke activiteiten. Tips geld besparen »

Energie besparen met uw interieur

Energie besparen met uw interieur Voor een lage energierekening hoeft u niet altijd bewust met uw gebruik om te gaan. Wist u dat u met een kleine aanpassing in uw interieur energie kunt besparen? VoorOma geeft u de beste tips. Energie besparen met uw interieur »

Brandstof besparen? De beste tips voor uw brandstofverbruik

Tips brandstof besparen VoorOma geeft u tips waarmee u minder vaak een bezoekje aan het tankstation hoeft te brengen. Niet alleen op vakantie, maar het gehele jaar door. Tips brandstof besparen »

Energie besparen binnen het huishouden

Energie besparen binnen het huishouden Nu u oma bent, komen de kleinkinderen vast veel over de vloer. Misschien blijven ze zelfs af en toe logeren. En ook al kookt u dan extra, draait u meer wasjes, en komt de stofzuiger vaker voor de dag: u kunt dat energiezuinig doen met deze eenvoudige tips. Energie besparen binnen het huishouden »

Voedingtips | Gezonde voeding voor uw kleinkinderen

Voedingtips | Tips en informatie over gezonde voeding voor uw kleinkinderen Natuurlijk is het leuk om de kleinkinderen een beetje te verwennen. Maar wat als het de spuigaten uitloopt met het snoep, de friet en de ijsjes? Martine de Vente geeft u tips over hoe u ze op een lekkere manier kunt laten wennen aan het idee dat ook bij oma niet altijd pannenkoeken op het menu staan.
Voedingtips kinderen »

Budgettips

Martine de Vente is schrijfster van boeken, vol handige bespaartips voor ouders én grootouders. Speciaal voor VoorOma heeft Martine een serie budgettips samengesteld.
Er-op-uit »
De kinderwagen »
Babymeubeltjes »
Sparen voor kleinkinderen »
Bespaartips

Bespaartip UnitedConsumers bundelt sinds begin 2000 de krachten van vele consumenten samen. Deelnemers besparen hierdoor op hun vaste lasten. Naast goedkope energie krijgt u ook korting op uw zorgverzekering, telefoon abonnement, brandstof en autoverzekering. Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang exclusief voordeel.

Ingezonden energietip
Energietip
Voor een zacht gekookt eitje: eieren 1 minuut koken, van het vuur af 5 minuten laten staan.

Koortslip

Koortslip
"Als ik een koortslip heb wil ik er zo snel mogelijk van af en dat moet niet veel kosten. Ik doe er gewoon tandpasta op. En dat werkt als een trein: na een paar dagen weg koortslip!" K.G. uit Rotterdam.

Hoofdpagina | Lekker lezen | Kleinkinderen | Hobbyhoek | Tips en Trucs | Koopjeshoek | Sitemap

Content en adverteren
| Vrijwaring | Privacybeleid | Copyright