VoorOma.nl | Tips en trucs
Hoofdpagina
Lekker lezen
Reizen en uitgaan
Kleinkinderen
Hobbyhoek
Tips en trucs
Huishoudtips
Vlekkengids
Schoonmaaktips
Verkoudheid en griep
Kampeertips
Wintersporttips
Koopjeshoek
 

Tips en trucs

Tips en trucs op VoorOma.nl. Samengesteld naar aanleiding van uw vragen en uw vele tips op velerlei gebied.

Verkoudheid en griep

Tips en Trucs | Verkoudheid en griep Een paar eenvoudige natuurlijke middeltjes kunnen u helpen griep en verkoudheid te voorkomen of de lasten verlichten. Verkoudheid en griep »

Brandstof besparen? De beste tips voor uw brandstofverbruik

Tips brandstof besparen VoorOma geeft u tips waarmee u minder vaak een bezoekje aan het tankstation hoeft te brengen. Niet alleen op vakantie, maar het gehele jaar door. Tips brandstof besparen »

Sim only abonnement? Zorg dat uw telefoon simlock vrij is!

Tip sim only abonnement Wilt u voorkomen dat u niet kunt bellen omdat uw beltegoed op is, precies op een moment dat het niet uitkomt?
Misschien moet u eens een sim only abonnement overwegen. Zorgt u er wel voor dat uw mobiele telefoon simlock vrij is? Tip voor sim only abonnement »

Op vakantie met de auto? Denk aan de juiste autoverzekering

Tips goede autoverzekering op vakantie Gaat u met de auto op vakantie naar het buitenland? Denkt u dan toch vooral aan een goede autoverzekering met een juiste dekking. Tips voor uw autoverzekering op vakantie »

Energie besparen binnen het huishouden

Energie besparen binnen het huishouden Nu u oma bent, komen de kleinkinderen vast veel over de vloer. Misschien blijven ze zelfs af en toe logeren. En ook al kookt u dan extra, draait u meer wasjes, en komt de stofzuiger vaker voor de dag: u kunt dat energiezuinig doen met deze eenvoudige tips. Energie besparen binnen het huishouden »

Ingezonden tip | Koortslip

Koortslip "Als ik een koortslip heb wil ik er zo snel mogelijk van af en dat moet niet veel kosten. Ik doe er gewoon tandpasta op. En dat werkt als een trein: na een paar dagen weg koortslip!" K.G. uit Rotterdam.

Huishoudtips

Huishoudtips Huishoudtips van oma's voor iedereen. Samengesteld naar aanleiding van uw vragen en uw vele tips.
Huishoudtips »

Schoonmaaktips

Schoonmaken | Schoonmaaktips Schoonmaaktips voor het schoonmaken van 1001 dingen in VoorOma's schoonmaakgids.
Schoonmaaktips »

Lagere stookkosten

Lagere stookkosten Lagere stookkosten, dat willen we toch allemaal? Het leven is per slot al duur genoeg. Wist u dat er heel eenvoudige manieren zijn om uw stookosten te verlagen? VoorOma geeft u 10 tips die u direct helpen om te besparen op uw gasrekening. Lagere stookkosten »

Vlekkengids

Vlekkengids Een ongelukje zit in een klein hoekje. En daarmee vaak ook een nare vlek. Maar geen nood: VoorOma biedt u tips voor het verwijderen van 1001 vlekken. Vlekkengids »

Voedingtips | Gezonde voeding voor uw kleinkinderen

Voedingtips | Tips en informatie over gezonde voeding voor uw kleinkinderen Natuurlijk is het leuk om de kleinkinderen een beetje te verwennen. Maar wat als het de spuigaten uitloopt met het snoep, de friet en de ijsjes? Martine de Vente geeft u tips over hoe u ze op een lekkere manier kunt laten wennen aan het idee dat ook bij oma niet altijd pannenkoeken op het menu staan.
Voedingtips kinderen »

Budgettips

Martine de Vente is schrijfster van boeken, vol handige bespaartips voor ouders én grootouders. Speciaal voor VoorOma heeft Martine een serie budgettips samengesteld.
Er-op-uit »
De kinderwagen »
Babymeubeltjes »
Sparen voor kleinkinderen »
Bespaartips

Bespaartip UnitedConsumers bundelt sinds begin 2000 de krachten van vele consumenten samen. Deelnemers besparen hierdoor op hun vaste lasten. Naast goedkope energie krijgt u ook korting op uw zorgverzekering, telefoon abonnement, brandstof en autoverzekering. Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang exclusief voordeel.

Ingezonden energietip
Energietip
Voor een zacht gekookt eitje: eieren 1 minuut koken, van het vuur af 5 minuten laten staan.

Keukentips

Keukentips | Informatie en tips
Bent u van plan een nieuwe keuken te kopen en vraagt u zich af hoe u dit het best aanpakt en waar u op moet letten? Lees dan VoorOma's keukentips vóórdat u een showroom binnenstapt. Zo winkelt u zekerder en hebt u echt plezier aan het uitzoeken van uw nieuwe droomkeuken.
Keukentips »

Hoofdpagina | Lekker lezen | Kleinkinderen | Hobbyhoek | Tips en Trucs | Koopjeshoek | Weblinks | Sitemap

Content en adverteren
| Vrijwaring | Privacybeleid | Copyright